torstai 17. kesäkuuta 2010

Jokaisessa meissä asuu pieni narsisti

Terveiset sairaslomailijalta! Olkapään limapussin tulehduksen takia oon nyt ollut maanantaista asti sairaslomalla ja täytyy kyllä myöntää, että pieni hengähdystauko töistä on tehnyt hyvää. Kävin ostamassa kaikenlaisia uusia meikkejä, jotta voisin vihdoinkin opetella meikkaamaan. Ostin aurinkopuuterin, poskipunan, valokynän, huulikiillon ja kaksi luomiväripalettia (yhteensä neljä eri väriä). Olenkin nyt parina päivänä peräkkäin meikkaillut itseäni eri tavoin ja tänään olin oikein tyytyväinen lopputulokseen, joten pakkohan se on täällä näyttää kaikille, että miten onnistui. Tässä siis lopputulos, joka saatiin aikaiseksi meikkivoiteella, valokynällä, puuterilla, aurinkopuuterilla, ripsarilla ja luomiväreillä.


Näytän mielestäni tosi erilaiselta. En yhtään iteltäni ja tosi aikuiselta. Vai mitä mieltä ootte? Olen sitä mieltä, että tuommonen pinkki luomiväri sopii miulle hyvin. Aurinkopuuteri tuo myös kivasti väriä muuten niin valkoisille kasvoilleni.


En kylläkään usko, että tuun meikkaamaan noin niinä päivinä kun lähden töihin. Valokynä osoittautui kylläkin sellaiseksi mustien silmän alusten pelastajaksi, että se tulee kyllä olemaan päivittäisessä käytössä. Aina siis silloin kun meikkaan.
Eipä tässä nyt sen kummempaa muuta olekaan kuulunut. Loppuun vielä pari kuvaa Nuutista.


Eikös Nuutti olekin komea?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti