torstai 24. kesäkuuta 2010

Hellepäivien viettoa

Mistähän sitä alottas? On niiiiiiiiiin paljon kerrottavaa, etten oikeesti osaa päättää.

Noh, alotetaan vaikka siitä, että miulla oli eilen vapaapäivä ja se olikin ihan huippu! Pyörittiin kaupungilla kullan kanssa ja ratsattiin alennusmyyntejä. Mukaan tarttuikin taas meikkejä (lähinnä siis miulle, ei kullan käyttöön), miulle kotishortsit kolmella eurolla H&M:ltä ja valkoiset printtitennarit Seppälästä kympillä, jotka kulta osti miulle. Kulta sai puolestaan uuden t-paidan ja kaksi pipoa. Nautittiin myös siitä, että kerrankin oli kaunis, aurinkoinen ja lämmin vapaapäivä ja pysähdyttiin pari kertaa terasseilemaan.

Ensin pysähdyttiin Passionin terassille. Silloin ei ollut vielä kuuma auringossa.

Kulta oli muikeena.

Sit vähän kierreltiin lisää paikkoja ja sitten istahdettiin lopuksi Paapan terassille. Sitten alkoikin jo olla aika lämmin ja niinhän siinä kävi, että kärtsäytin toisen olkapääni hiukan. Ei se onneksi pahasti palanut, vähän vain punoitti illalla. Nyt minulla on sitten yksi ruskea ja yksi valkoinen käsivarsi.







Sitten tultiin kotiin ja mie tein ihanaa kanasalaattia itelleni.
Ruoka nautittiin parvekkeella auringon paisteessa.

Tänään olenkin töitten jälkeen keskittynyt valmistautumaan juhannukseen. Testailin uusia meikkejä ja lakkasin kynnet valmiiksi huomista varten.

Tiedän, miulla on tosi kuivat kädet. Töitten vika.
Vaikka rasvaan niitä jatkuvasti niin ne on vaan kuivat.

Sitten oli pakko palauttaa mieleen, että miltäs se lonkero maistuikaan ja ottaa pieni tölkillinen sitä illan ratoksi.

Tuo Koskenkorva-tikku on siis vain huijausta.

Että tällaista tällä kertaa. Ehkäpä esittelen ne uudet tennarini tässä lähiaikoina (kunhan edes irrottaisin niistä ensin hintalaput).

 Hyvää Juhannusta kaikille! Älkää hukkuko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti