tiistai 26. heinäkuuta 2011

Uusi huivi

Parin viime viikon aikana olen keskittynyt virkkaamaan hullun lailla uutta huivia. Löysin ihanaa lankaa, josta oli sitten pakko pyöräyttää huivi. Ei sillä, että näillä helteillä mitään kaulahuivia tartteisi. Huivista tuli ihanan lämmin ja tiivis. Ja värinsä ja mallinsa takia mielestäni melko metsäisen näköinen.

Tein huivin ihan vain kiinteillä silmukoilla virkaten.
Lankana Novitan Noki.

Tämä kesä on todellakin ollut kesä sanan varsinaisessa merkityksessä. Lämmintä ja aurinkoa on piisannut. Minäkin olen päässyt jopa vähän ruskettumaan. Muuten helteissä ei ole mitään vikaa, mutten tykkää, että koko ajan on hiki eikä öisin saa nukuttua kunnolla kun on niin kuuma. Mutta eihän tämä Suomen kesä kauaa kestä. Kohta saadaan kärvistellä pakkasissa. Ja sitten se nukuttaakin lämpimien peittojen alla. Parastahan kesässä ovat ne kiireettömät kesäpäivät, jolloin voi nukkua pitkään tai nousta aikaisin katsomaan uuteen päivään heräävää maailmaa. Voi lukea vaikka koko päivän kirjaa, oleilla ulkosalla tai köllötellä laiturilla. Sitten voi valvoa yhdessä kesäyön kanssa ja kuunnella tuulen huminaa puissa. Ah, ihanaa!

Kahvi on yksi kiireettömien päivien parhaista kavereista.

Eläimistäkin sen huomaa hyvin, että kyllä nyt lämmintä piisaa. Meidänkin pojat vaan nukkuu päivät eivätkä millään innostu leikkimään, vaikka välillä naukuvatkin tylsyyttä.

Poikien parhaita kavereita ovat avonainen ikkuna ja tuuletin.

Veeti on lisäksi löytänyt itselleen uuden lempparipaikan. Se tykkää nykyään hengailla raapimispuun "riippumatossa". Siellä se saa olla ihan rauhassa, korkealla ylhäisessä yksinäisyydessään.



Leppoisia kesäpäiviä kaikille!

 Niin ja näin muuten ihanaa shoppailu-unta viime yönä. Ostelin ihania koruja ja vaatteita ja sovittelin niitä päälle ja voi että kuinka pettynyt olinkaan, kun aamulla herätessäni tajusin, että se olikin unta. Harmittaa!

(P.S. En muuten tiedä, mikä blogini headeria vaivaa, kun se katoilee vähän väliä. Älkää välittäkö, eiköhän se joskus kuntoon saada.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti