perjantai 2. maaliskuuta 2012

Ma-ma-ma-ma-ma-maaliskuu!

Täällä ollaan taas! Jos nyt oikeasti ottaisi itseään niskasta kiinni (monennenkohan kerran..?) ja kertoisi kuulumisiaan tännekin vähän useemmin. Eipä sillä, että ihan niin hirveesti tässä elämässä yleensä tapahtuisi. Mutta kumminkin, asiaan.

Nyt on ollut kiva viikko, kaikin puolin. On nähnyt rakkaita ystäviä, tullut vietettyä iloisia hetkiä ja hankittua monta lisävuotta elämään nauraen. Karkauspäivänä tein jotain, mitä en ole tehnyt moneen, moneen vuoteen. Lapsena viimeksi! Mentiin laskemaan mäkeä ihanan Suvi- Tuulin kanssa! Oli mahtava sää. Aurinko paistoi ja lämpömittari näytti muutaman asteen plussaa. Paikaksi valikoitui Kalevan kirkon mäki. Ja sitten mentiin!

Suvi uskalsi laskea ensin. Se on niin rohkee tyttö!


Sitten miunkin oli pakko uskaltaa, kun kerran Suvikin.

Jänskää!!

Huiiiiii!

Oli kivaa, vaikka jaksettiinkin laskea ehkä kymmenen minuuttia. Se mäki oli vaan niin pirun korkee, ettei tämmöset vanhat enää jaksanu sitä nousta montaa kertaa ylös. Mutta tuo on ehkä paras tapa kuntoilla. Mäenlaskulla kesäkuntoon! Tosin alkaa olla kohta hoppu, jos nää plussakelit jatkuu vielä pitkäänkin. Mäenlaskun jälkeen mentiin Suvin ja kumppaneiden asuinsijoille ja juotiin kuumat kaakaot. Sain uuden bestiksenkin, Töppersin. On se niin söpö!

Tänään käytiin Elisan kanssa kaffella ja palaveeraamassa Waynesissä. Meillä tytöillä on suuret suunnitelmat tulevaisuuden varalle. Nyt pää pursuaa ideoita ja sormet syyhyävät tekemään! Pysykäähän kuulolla, perästä kuuluu! Kaikenlaista kivaa on tulossa, sen voin luvata.


Hyvää maaliskuuta kaikille! Nauttikaahan kevään tulosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti