maanantai 22. helmikuuta 2010

Vapaapäivien viettoa

Vihdoinkin koitti kauan kaivattu vapaapäivä!! Tai itseasiassa niitä on vielä kaksi lisää, että ei tämä tähän yhteen jää. Aivan huippua siis!

Tänään aamu ei alkanut kovinkaan lupaavasti. Heräsin nimittäin siihen, että Nuutti oksentaa sänkyyn. Ei siinä muu auttanut kun hypätä salamana ylös sängystä ja tunkea lakanat pyykkiin. En oikeastaan saanut kunnolla nukutuksi koko yönä, koska pojat räpelsivät jotakin kummaa. Ne oli muun muassa kaatanut vesikuppinsa ruokatarjottimelleen ja keittiön lattiakin lainehti. Se piti sitten siivota aamun pimeinä tunteina eikä sen jälkeen meinannut enää uni tulla.

Mutta yön ja aamun tökkimisestä huolimatta päivästä on tullut oikein mahtava ja olen saanut aikaiseksi niiiiiiiin paljon. Olen pessyt kaksi koneellista pyykkiä, tiskannut käsin ja koneella, käynyt kaupassa, lenkillä, joogannut ja katsonut Täydellisiä naisia ja lakannut kynteni samalla. Niin ja johan tässä on ehtinyt syödä ja käydä suihkussakin. Ja kello on kuitenkin vasta 17 eli tässähän ehtii tehdä vaikka mitä. Ainakin pitää ehtiä virkata, ehdottomasti.

Olen jo monen viikon ajan halunnut ostaa kukkia. Tänään ruokakaupassa käydessäni en enää voinut vastustaa kiusausta, joten ostin kimpun Reilun kaupan ruusuja.

Kukat kyllä ehdottomasti piristävät päivää, silloin tällöin ostettuna.

On ollut kyllä ihanaa olla vain kotona ja tehdä asioita ihan omassa tahdissaan. Ja on ollut ihanaa viettää aikaa Nuutin ja Veetin kanssa. Vaikka se onkin ollut lähinnä sohvalla yhdessä hengailua.

Meidän pojat ja Batman.


Onneksi edessä on vielä kaksi ihanaa vapaapäivää. Huomenna olisi tarkoitus lähteä kaupunkiin ainakin käymään pankissa ja ehkä voisi myös etsiskellä uusia työkenkiä. Alkaa mennä jo hermot kun joka toinen päivä joutuu toisen työkengän teippaamaan uudestaan.

Mutta nyt kahvia ja virkkausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti