lauantai 20. maaliskuuta 2010

Kirjoittelua kirpparitavaroiden keskeltä

Ah, ihanaa! Neljän päivän vapaa on niiiiiiiin luksusta. Olen käynyt läpi vaatekaappiani, taas. Maanantaina pitäisi viedä tavaraa kirppikselle myyntiin ja huomenna olisi kauhea hinnoittelurumba edessä.

Käytiin eilen kaupungilla pyörähtämässä ja näin H&M:llä ihanan virkatun huivin. Ajattelin sitten, että osaisikohan tuollaisen tehdä itse ja kokeilinkin heti eilen illalla, että tuleeko siitä mitään. Ilman siis minkäänlaisia ohjeita tai edes kuvaa kyseisestä huivista aloin sitten virkkaamaan.

Tällainen siitä tuli. Ihan omasta päästä siis tuo malli.

Kai se vähän kukalta näyttää. Tuon kun sitten tekee monivärisenä ja lisää vaikka yhden kerroksen lisää niin hyvä tulee. Ja luultavasti vielä koitan jalostaa tuota eteenpäin. Katselmoidaan millainen tulevasta huivista tulee. Kunhan nyt ensin saa kolmiohuiviprojektin pois alta niin sitten voisi kokeilla tuota uutta huiviprojektia. Kohta se on muuten valmis. Se komiohuivi siis. Siitä puuttuu enää hapsut, jotka siis päätin siihen tehdä ja ehkä muutama kerros lisää.
Käytiin muuten katsomassa Liisa Ihmemaassa torstaina. Ja se oli kyllä hyvä. Loppu oli ehkä vähän kökkö, mutta muuten oikein mukava pätkä. Hullu Hatuntekijä ja Irvikissa olivat ehdottomasti elokuvan parhaimmat hahmot. Haluaisin itselleni kaveriksi sellaisen Irvikissan.

Anoppikin oli käymässä ja toi tuliaisia Aasiasta päin. Siinä tuli kätevä pikku pussukka mukana.

Ihanan iso ja tilava kissalaukku!

Tänään päästin karvaiset pojat parvekkeelle kun ne tykkäävät siitä niin paljon. Oli sitten pakko räpsiä kuvia ikkunan läpi niitten touhuista.
Veetillä oli niin kova meno, ettei siitä saanut skarppia kuvaakaan.
Ostin muuten vihdoinkin sitä kaikkien hehkuttamaa Body Shopin hamppukäsivoidetta. Ja kyllä se muuten on ihan todella tehokasta tavaraa. Se on tästä lähtien yksi luottovoiteistani. Eikä hajukaan ole paha. Kun siihen lopulta tottuu niin sitä ei luultavasti edes huomaa.

Mutta nyt palailen takaisin vaatekaapin lumoihin ja menen taas kääntelemään rättejä ja lumppuja ympäri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti