maanantai 8. maaliskuuta 2010

Kookosta ja sitruunaa

Tänään on taas ollut tehokkaasti käytetty vapaapäivä. Ja koska näin oli niin päätimme eilen lähteä baareilemaan ja kuuntelemaan sekä katselemaan stand uppia. Kävimme Artturissa, jossa on siis joka kuun ensimmäinen sunnuntai stand up treeniklubi. Siellä käyvät sekä tunnetut että aloittelevat koomikot testaamassa juttujaan. Joskus on hauskaa ja joskus ei, mutta aina siellä viihtyy. Ennen lähtöä huomasin lasin pohjaan tuijotellessani, että sillä oli minulle jotain sanottavaa:

Se loppui! Siideri loppui!

Mutta hyvä, että lasi kertoi sen minulle erikseen. Muutenhan olisin saattanut jatkaa hörppimistä tyhjästä lasista.

Tänään lähdimme pyörimään kaupunkiin ja ostin Yves Rocherilta aivan mahtavan ihana tuoksuisen vartalovoiteen.

Kookosta, nam!

Ja katsokaa tuota mekanismia!

Pitkälti halusin tämän myös sen takia. En ole koskaan törmännyt yhtä kekseliään erilaiseen voidepakkaukseen. Hauskaa ja nättiä. Tätä kehtaa pitää esillä, toisin kuin tavallisia voidepurteloita.

Ja Keskustorilla meidät yllätti taideteos, joka herätti heti keskustelua. Oliko kyseessä jättimäinen sitruunapuristin? Oliko joku tehnyt hatun suihkulähteen suojalle? Vai oliko kyseessä jotain ihan muuta?

Olen edelleen sitruunapuristimen kannalla. Piristävää ja hauskaa taidetta.

Lisäksi löydettiin tämä ihana Muumikannu kirpparilta!

Eihän tätä vaan voinut jättää sinne! Se on aivan uusikin!

Eiköhän tässä ollut taas ne tärkeimmät. Kirpparipöytä käytiin varaamassa ja nyt pitäs vielä kerran käydä vaatekaappi läpi ja katsoa, että mitä sieltä vielä lähtisi myyntiin. Jos siihen hommaan käyttäisi sitten seuraavan vapaapäivän elikkäs torstain. Jotakin pitäisi vielä saada pois, jotta olisi kepeämpi muuttaa uuteen kotiin sitten kun sellainen löytyy.

Mutta nyt Huippumallien ja sitten Täykkäreitten pariin. Aamulla pitkästä aikaa aamuvuoroon.

1 kommentti: