sunnuntai 22. elokuuta 2010

Loman aloitus festeillen

No nyt on kesäloma vihdoinkin polkaistu kunnolla käyntiin. Perjantaina oli ensimmäinen lomapäivä ja se alkoikin kampaajareissulla. Uusi väri ja uusi leikkaus alkavan syksyn kunniaksi. Ja tältä näytti lopputulos:

Olen muuten jo kovasti odottanut vähän viileämpiä kelejä, jotta pääsin käyttämään taas tuota hametta.

Illalla lähdettiin sitten bilettämään Blockfesteille. Keikoista katsastettiin Asan ja Looptroop Rockersin vedot ja varsinkin Looptroop oli ihan huippu! Harmi vain, että se esiintyi niiiiiin lyhyen aikaa, ehkä vain puoli tuntia. Törkeää. Kuvia ei perjantai-illalta ole, kun ei päästy kovinkaan lähelle lavaa eli ei ne ois onnistuneet kuitenkaan.

Lauantaina lähdettiin festeilemään sitten jo päivällä. Kolmelta käytiin katsomassa Timi Lexikonin keikka.

Timi oli niin räääääp. Ainakin omasta mielestään.

Energiaa pojalla kyllä riitti, mutta muuten keikka ei ollut kovinkaan hyvä. Siinä välissä käytiin vähän syömässä ja palattiin takaisin bileisiin. Katsottiin hetki Flegmaatikkojen keikkaa ja mentiin sitten haukkaamaan raitista ilmaa terassille. Seuraavaksi meidät raahattiin vastentahtoisesti katsomaan Kymppilinjaa. En vaan ymmärrä, miten kukaan voi innostuu semmosesta musasta, mutta ilmeisesti aika moni kun sali oli aivan täynnä väkeä ja huuto oli kova. Adam Tensta oli seuraava kova nimi, jonka tahtiin käytiin heilumassa, Freeway & Jake One katsottiin valkokankaalta kun ei jaksettu ahtautua kuumaan saliin.

Ilta huipentui Rähine Liveen, joka oli uskomattoman kova. Siellä hyppiessä ja heiluessa tuli niin hiki, että valui vain. Tunnelma oli katossa ja sali täynnä ihmisiä.


Elastinen edustaa, Iso H piiloutuu pyyhkeeseen.

Fintelligens sanoo "Kiitos en", minä sanon "Kiitos kyllä!"

Iso H:n mielestä joku oli kai hauskaa. Tai sit se haukotteli.

Ja koko poppoo lavalla.

Virvokkeitakin tuli toki nautittua.

Oli aivan mahtava tapa aloittaa loma Blockfesteillä. Ensi vuonna uudestaan, jos vain on kiinnostavia esiintyjiä. Tämä päivä onkin mennyt lepäillessä ja testaillessa uutta peliä, joka käytiin hakemassa lahjakortin voimin Stockmannilta. Ostettiin nimittäin Bandu. Mielenkiintoinen peli, jossa ei saa käsi täristä.

Siinä pitää kasailla torneja ja tietenkin yrittää olla kaatamatta niitä.

Huomenna pitäisi sitten valmistautua kotiseutureissuun. En yhtään tiedä, mitä kaikkea pitäisi pakata mukaan. Onneksi on koko huominen päivä aikaa miettiä. Alkaa jo vähän reissu jännittää kun ei ole pitkään aikaan reissannut niin pitkälle yksin. Matkaan kuitenkin kuluu viisi tuntia. Pitänee ottaa uusi virkkaamus (onko se edes oikea sana?) mukaan niin matka menee rattoisasti.

1 kommentti:

  1. Peli näyttäis mielenkiintoiselta. Vähän niinkuin tuo nesteytyspuolikin! Mikä ihmeen juoma tarjoillaan näyteputkesta? :D
    Nimeni saattaa olla sulle outo, mutta käyppä kurkkaan blogia niin varmaan tunnistat pian. ;)

    VastaaPoista