torstai 12. elokuuta 2010

Omenavarkaissa

Toissa iltana lähdimme kullan kanssa ulos kävelemään. Ilma oli sateen jälkeen raikas ja kuulas. Ihana syksyn tuoksu täytti ilman. Tuli mieleen ne syksyt kun piti lähteä kouluun pienenä ala-asteelaisena reppu selässä keikkuen. Niin se kesä vaan on taas mennyt.

Kävelyretkellämme näimme kaikenlaista. Huomasimme, että ihan kuin todellakin asuisimme maalla. Villiintynyttä joutomaata on paljon ja löysimmepä eräältä aukealta lahonneen rakennuksenkin.

Ihan kuin maalla vaikka onkin melkein meidän takapihalla.

Toisaalta tähystystornit voisivat olla Berliinistä.

Noista tähystystorneista päätellen saattaisimme myös asua ammoisessa Saksassa Berliinin muurin varjossa. Se minulle on tullut aina mieleen noita katsellessani. Lähiömme on myös melko ruotsalaisen oloinen. Ympäristöstä tulee niin mieleen Ruotsi. Hyvä vaan, tykkään.

Matkalla bongasimme myös erilaisia kulkuneuvoja. Löysimme vanhan, jo hieman ruostuneen bussin.

Että sellainen ajokki.

Sitten törmäsimme tähän pikkuruiseen autoon. Se oli pienempi kuin meidän Benny!
Ja rattikin oli väärällä puolella.

Erään auton takalasissa puolestaan varoitettiin Norjan alkuperäisväestöstä.

Intouduimme myös omenavarkaisiin. Nyt se on ihan käytännössä todistettu, että tilaisuus tekee varkaan. Ei me siis kenenkään pihalle menty varkaisiin vaan napattiin kävelytien puolelle ulottuvasta omanpuun oksasta omput mukaan.

Tässä suuri saaliimme. Minun ompussa oli jonkun koti.

Nyt olisi enää viikko töitä ja sitten koittaisi kesäloma. Vihdoinkin! Nyt olen myös varmistunut siitä, että ensi perjantaina leikkautan otsatukan ja värjäytän itseni tummaksi kaunottareksi. Tai ainakin yritys on kova. Saa nähdä, miltä lopputulos näyttää.

Niin ja muuten, nähtiiin myös erikoinen lintu. En saanut siitä kunnon kuvaa ja tutkittuani asiaa netistä luulen, että kyseessä oli pyy. Onpahan sellainenkin tullut nähtyä livenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti