torstai 30. joulukuuta 2010

Hyppyjä tuntemattomaan

Olen tässä viime päivinä kokeillut uusia asioita eli ottanut riskejä ja hypännyt kohti tuntematonta. Ensinnäkin päätin leipoa tiikerikakun. En ollut koskaan leiponut tiikerikakkua ihan itse, ilman kenenkään apua. Mutta yllättävän helppoa se sitten olikin.

Ja näin nätti siitä tuli!

Mutta niinhän se sanontakin sanoo, että moni kakku päältä kaunis. Hieman pääsi kakun sisältö nimittäin yllättämään.

Se olikin ontto sisältä!

Sisältö ei ollut myöskään aivan täysin kypsynyt, kuten kuvastakin huomaa. Tietääpähän sitten, että seuraavalla kerralla kun tuolla meidän vanhalla uuninrämällä jotain kakkuja paistelee niin laittaa miedompaan lämpöön ja pidemmäksi aikaa, eikös se niin mene? Mutta ihan hyvin ensimmäiseksi itse tehdyksi kakuksi. Ei se ainakaan ollut syömäkelvotonta.

Minulla on kauan myös ollut tavoitteena, että opettelen neulomaan villasukat. Se nyt vain mielestäni on sellainen taito, joka on hyvä osata. Niinpä päätin ryhtyä toimeen. Neljäs kerta sanoi siinä hommassa tällä kertaa toden. Kolmella ensimmäisellä yrityksellä siitä ei nimittäin meinannut tulla mitään. Nyt sukan varsi on jo hyvällä mallilla ja kovaa vauhtia se valmistuukin.

Siitä tulee tuommoinen kevään värinen sukka.

Eilen kävimme myös pyörimässä alennusmyynneissä ja sieltä löytyi vihdoin uudet verhot meidän keittiöön. Eihän noita olekaan metsästetty kuin about vuosi.

Ne näyttää pimeässä aivan miesten pitkiltä kalsareilta.

Lisäksi kotiutin aidot Reinot itselleni kotiin.
Tuo kenkälaatikko on muuten ehkä hienoin ikinä!

Tänään on taas ollut kauhea hulina päällä. Ollaan käyty kaupasta ostamassa ruokaa ja juomaa uuden vuoden vastaanottoa varten, ollaan siivottu, tiskattu, pyykätty ja minä kävin putsaamassa Bennyn katolta lumet. Nyt jos vain pesiytyisi sohvannurkkaan loppuillaksi katsomaan Haarautuvan rakkauden talo -elokuvaa Elisa Viihteen kautta. Ja sukantekele tietenkin käsittelyyn.

Pitäkäähän muuten silmänne auki kun liikutte.
Noista epäilyttävän näköisistä tyypeistä on luvassa löytöpalkkio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti