keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Joulu numero 1

Vihdoinkin löysin aikaa tulla kirjoittamaan tänne. Reissun jälkeen on taas ollut sellaista hulinaa, ettei ole ehtinyt edes kunnolla hengähtää.

Kävin siis kotipuolessa reissussa ja vietettiin siellä sitten oikein kunnon joulu. Oli pakko viettää se etukäteen kun en varsinaisena jouluna ehdi käymään siellä. Meillä oli kinkut ja laatikot ja joululaulut ja -lahjat ja kaikki. Lumiukkokin katsottiin DVD:ltä, ilman sitä joulu ei ole joulu. Kuusikin koristeltiin ja tonttuja laitettiin juoksemaan pitkin seiniä.











Oli oikein ihanaa ja jouluista. Ja reissu tuli kyllä todella tarpeeseen. Sen jälkeen oli levännyt olo ja tuntui, että akut olivat täynnä uutta virtaa. Sen siitä saa kun nukkuu, syö ja liikkuu ulkona hyvin. Arjen keskellä nämä tärkeimmät meinaavat helposti unohtua.

Olen tänne kotiinkin rakentanut joulua enemmän kuin yleensä. Tontut juoksee täälläkin seinillä ja jouluvaloja ollaan hankittu useampi. Tuntuu jouluiselta, vaikka haluaisin laittaa vielä enemmänkin joulua, mutta ehkäpä tämä nyt saa riittää.

Nuo uudet jouluvalot näyttää aivan karpaloilta.

Anttilan joulutarvikealesta lähti kotiin tuo peura ja kynttelikkö.

Keittiön ikkunassakin roikkuu sellainen lasipallo, jonka sisällä on valot, mutta siitä en saanut vielä kuvaa otettua. Pitäähän sitä jotain jättää seuraavaakin merkintää varten.

Eilen kävin ostamassa uuden kännykän. Entinen alkaa olla jo vanha noin niinkuin tekniseksi laitteeksi ja onhan sitä joutunut jo huollattamaankin. Lähinnä seuraavan huollon pelossa ostin nyt uuden kännykän kun kerran löysin sopivanlaisen.



Eli Nokian 6700 Slide lähti mukaan kaupasta. Illan käyttökokemuksen jälkeen täytyy sanoa, että vaikuttaa todella hyvältä puhelimelta vaikka toki on hieman vielä totuttelua siihen, mistä kaikki oikein löytyykään, kun tuossa on hieman monipuolisempi valikko kuin entisessä.

Mutta eiköhän tässä ollut taas tätä juttua tarpeeksi. Ei tehdä tästä mitään ylipitkää juttua, että selviätte loppuun asti ilman ähkyä. Tänään olisi tarkoitus leipoa parit joulutortut ja nauttia ne sitten höyryävän kuuman teen kanssa kynttilän valossa.

Muistakaahan olla kiltteinä! Tontut saattaa kurkkia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti