keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Joulukuu alkoi!

Hui, miten kovia pakkasia on pitänyt näin viime päivinä! Tuntuu, etteivät mitkään vaatteet maailmassa ole riittäneet pitämään kylmää loitolla. Siihen ei kai ole vielä vaan tottunut. Onneksi on saanut pysytellä sisätiloissa tässä pari päivää. Olen ollut sairaslomalla, kun olkapää kipeytyi taas pahasti. Se vaivasi ensimmäisen kerran kesäkuussa ja nyt taas kipeytyi yks kaks yllättäen. Mutta eiköhän se tästä taas. Se onkin jo parempi kun on saanut pari päivää levätä ja syödä särkylääkkeitä.

Huomenna pitäisi lähteä jälleen reissuun kotipitäjään. Jännittää jo mukavasti enkä malttaisi odottaa, että pääsen perille. Inhottaa kyllä hieman matkustella junassa kun on niin pitkä matka ja kolme vaihtoakin välillä. Siinä menee taas viisi tuntia elämästä aivan hukkaan kun vaan istuu junassa. Tai noh, eihän se aivan hukkaan mene. Saa kuunnella musiikkia, lueskella lehtiä tai kirjaa ja varmaan taas virkkailen jotain ajan kuluksi. Kovasti yritän nyt olla pakkaamatta mitään ylimääräistä mukaan, jotta ei tulisi liian raskasta kuormaa kipeällä kädellä kannettavaksi.

Yllätyin eilen illalla kun huomasin, että talomme sisäpihalle oli ilmestynyt joulukuusi! Kuvaa en onnistunut siitä nappaamaan, mutta kylläpä te kaikki varmaan osaatte kuvitella, miltä sellainen kuusipuu näyttää, johon on laitettu valot. Kyllä lämmitti mieltä, kun näki sen. Tuli niin kiva fiilis. Jotenkin vaikea uskoa, että nyt on jo joulukuu. Vastahan oli kesä! Vastahan miulla oli kesäloma! Mihin ylipäänsä tää koko vuosi on kadonnut taas? Nyt alkaa jo pikkuhiljaa joulumieli kerääntyä sisimpään. Ihanaa. En ole aiemmin ollut mikään jouluihminen, mutta nyt alkaa tuntua, että voisinpa ollakin. Olen tässä kahtena aamuna jo telkkarin avatessani nähnyt Subin joulupukin ja voin kyllä suositella sen katsomista kaikille. Se on niin hauska! En nyt seuraamalla ole sitä seurannut, mutta hetken aikaa katsottuani olen huomannut nauravani sen jutuille. Eli jos haluaa päivänsä aloittaa kunnon nauruilla niin eikun Sub vaan päälle.

Eilen oli muuten nätti rusko taivaalla.

Ja meidänkin piha alkaa jo näyttää todella talviselta.

Mutta eipä tässä tämän kummempaa tällä kertaa. Oikein mukavaa alkanutta joulukuuta kaikille! Älkääkä ressatko liikaa joululahjoista ja joulusiivouksista ja muista. Huomenna siis reissuun ja palailen kunhan olen jälleen palannut sieltä kotiin eli joskus ensi viikolla. Moimoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti