perjantai 21. toukokuuta 2010

Kesäkaiho

Nyt se taas alkaa. Kesän myötä sydämen täyttää aina kaiho takaisin kotikonnuille. Tänäänkin kun käytiin saunassa niin tuli kauhea ikävä rantasaunaan. Siinä sitä vain on jotakin. Se tunnelma kun laittaa puita kiukaan tulipesään ja jää odottelemaan kunnes sauna on lämmin. Ja kuinka ihanaa onkaan käydä vilvoittelemassa ulkona aina löylyjen välissä. Vaikkei kävisi edes uimassa nii non vain ihana istua saunan kuistilla ja katsella järvelle. Se on muuten jännä juttu, että yleensä saunailtoina järvi on aivan tyyni. Sitä on mukava katsella. Kylmä siideri kädessä, matkaradio ja hyvää juttuseuraa, siitä ei sauna enää parane.

Tähän kohtaan oli pakko repäistä joku kesäinen kuva.
Kävin sitten meidän partsilta räppäsemässä maalaismaiseman.

Näyttää kyllä just siltä, niin kuin me asuttais jossain maaseudulla. Täällä on ihanaa! Niin rauhallista ja kaunista. Paljon parempi ympäristö kuin aikaisemmin. Tein tänään heräteostoksia kun kävin ruokaostoksilla. Bongasin ihanat korvikset ja pakkohan ne oli sieltä ottaa mukaan.

Se on sudenkorento!

Ostin myös pingviinijääpalamuotin. Sillä voi tehdä söpöjä jääpaloja. Pääsin yllättämään kullan niillä. Me kun jotenkin vaan tykätään pingviineistä kovasti.

Lopuksi on pakko taas laittaa kuvia meidän pojista. Ne on mahtavia kaveruksia kyllä.

Veeti ihmetteli ilmapallo-apinaa, joka yritti tehdä tuttavuutta.

Nuutti otti kaiken ilon irti tyhjästä sängystä. On se pitkä poika!

Ja näin söpöltä se näytti lähempää.

Toivottavasti kesästä tulee ihana ja lämmin. Sillä tavalla siitä voisi ottaa kaiken irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti