sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Kesäkesäkesäkesä!

Nyt on todellakin kuuma! Tuntuu, ettei vaan pysty eikä jaksa tehdä mitään ja hiki virtaa valtoimenaan. Mutta on kyllä ihana ilma, ei pidä valittaa. Ihaninta on olla vaan, istua päivää tai iltaa terassilla tai parvekkeella kylmän juoman kanssa. Eilen lähdin töitten jälkeen viettämään tyttöjen iltaa Elisan kanssa. Oli kyllä mukavaa ja ihmisiä oli liikkeellä tooooooosi paljon. Ihan kuin olisi ollut vappu tai jotain. Iltakin pysyi lämpimänä melko myöhään ja ihan hyvin tarkenin hipsiä kotiin kahden jälkeen yöllä farkkuminihameessa. Ja oli minulla toki muutakin päällä kuin vain se hame. ;)

Tänään ollaankin vaan nautittu lämpimästä päivästä ulkoillen poikien kanssa ja syöden jätskiä parvekkeella. Sain päähäni, että voisin tehdä itse limujäätä jäätelömuotteihin. Noh, nohevana tyttönä täyttelin muotit ja laitoin pakkaseen. Parin tunnin kuluttua avasin pakasteen ja näky oli tällainen:

Ei ihan menny niinku Strömsössä!

Noh, ei se oo niin just. Eilen muuten vähän hemmoteltiin itseämme kun käytiin ruokakaupassa. Ja koska meidän lähikauppa on siis Prisma niin se hemmottelu olikin sitten vähän muuta kuin ruokaa. Nimittäin, kulta sai vihdoin viimein kauan haluamansa Dj Hero -pelin ja minä ostin itselleni Sinkkuelämää -sarjan kaikki jaksot yhdessä boksissa kun kerran halvalla sain.

Ja eikö tuo boksi olekin yksinkertaisesti kaunis?!

Tuo onkin nyt ensimmäinen tv-sarja, joka minulla on kokonaisena itselläni. Muuten olen jo alkanut kerätä Rimakauhua ja rakkautta -sarjaa, kun sain sarjan kaksi ensimmäistä kautta joululahjaksi appiukolta ja Täydellisiä naisia, joista minulla onkin jo kolme ensimmäistä kautta hyllyssä. Ja onhan meillä kolme kautta Simpsoneitakin, kun nyt aloin muistella. Muuten haluaisin vielä kerätä ainakin Frendit. Ja tottakai pitää kerätä kaikki Johnny Deppin leffat dvd.nä itselle. Sekin on päässyt jo hyvään vauhtiin, mutta vielä monta elokuvaa puuttuu.

Mutta näin lopuksi voisin ehkä jakaa mahtavaa viisauttani ja kehottaa kaikkia rasvaamaan itsensä aurinkorasvalla ennen kuin menette palvomaan aurinkoa ja muistakaa, ettette täytä jäätelömuotteja liian täyteen, jottei teille käy kuten minulle.

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti