tiistai 8. helmikuuta 2011

Kukkia ja maailman parasta näkkileipää


Syntymäpäiväni lähestyy uhkaavasti ja sen kunniaksi ostin itselleni kukkia. Lisäksi ajattelin lahjoa itselleni kampaajakäynnin, johon myös porukat osallistuvat rahallisesti. Muuten en ajatellut synttäreitäni tänä vuonna juhlistaa. Kulta lähtee viikonlopuksi Helsinkiin työasioissa ja juhlistamaan serkkunsa synttäreitä. Minäkin olisin lähtenyt mukaan, jos vain töiltäni olisin päässyt, mutta koko viikonloppu meneekin jälleen kassan takana. Muitakin syttärilahjoja olen jo saanut. Porukat lähettivät minulle kauan kaipaamani kirjeveitsen, jota pääsin testaamaan jo tänään kun anopilta tuli paketti, jossa oli ihanat korvikset. Yritin saada niistä kuvaa, mutta ne eivät tahtoneet onnistua. Kullalta sain lahjan jo viime viikolla.

Sain Alfred J. Kwak -boksit!

Noitakin olen haikaillut jo kauan ja nyt ne vihdoin sain! Alfred oli lempisarjani lapsena, Röllin lisäksi tietenkin.

Pakko vielä tähän loppuun mainostaa maailman parasta näkkäriä. Aikaisemmin en ole löytänyt tätä mistään täältä Suomesta ja siksi olenkin manannut sitä, että pitääkö tästä muuttaa Ruotsiin pelkästään näkkärin perässä.

Leksands näkkileipä on vaan parasta!

Sen rakenne on vain vähän eri kuin sen, jota veljeni on tuonut meille Ruotsista. Mutta maku on sama ja sehän on pääasia! Harmi vain, että sitä on niin pienissä paketeissa myytävänä, pitää olla jatkuvasti ostamassa lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti