tiistai 1. helmikuuta 2011

Virkkailua kiireen keskellä

Helou! Täällä ollaan vielä. Arvatkaa vaan taas, jotta mikä se on vienyt aikaani niin, ettei tänne ehdi kirjoitella. Työtpä tietenkin. Mutta nyt löysin aikaa ennen iltavuoroon lähtöä ja ajattelin tehdä tällaisen minimerkinnän.

Aloitin sunnuntaina virkkaamaan amigurumia eli pientä maskottia. Minulla on kaksi kirjaakin aiheesta täynnä toinen toistaan suloisempia hahmoja. Aloitin sitten sieltä helpommasta päästä.

Valmiina on vasta pää ja huppu.

Lankojakaan en ole vielä päätellyt. Ajattelin tehdä sen vasta sitten kunhan kaikki osaset ovat valmiina ja niitä pitää alkaa ompelemaan kasaan. Kauheasti näpit syyhyäisivät tekemään tuota, muttei oikein ole taas tarpeeksi aikaa ja tuo ruskea lanka on niin tummaa, ettei oikein iltamyöhällä viitsi virkata siitä kun tuntuu, ettei näe silmukoita. Pitäisi olla joku hyvä työvalo ja työpöytä, jonka ääressä tehdä. Ehkä jonain päivänä. Huomenna olisi vapaapäivä niin jos silloin ehtisi päivänvalon aikaan virkkailla tuon loppuun.

Pakko laittaa tähän loppuun kuva vielä eilisillalta. Nuutti rupesi maskotiksi kullalle, kun kulta teki töitä. Kauan se jaksoi seurailla kursoria näytöllä kunnes nukahti.

Se on niin suloinen, eikö olekin?

 Oikein mukavaa helmikuun alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti