maanantai 14. joulukuuta 2009

Vapaa-ajan kulutukset

Huhhu! Tässä on taas aika lentänyt kuin siivillä. Viikonloppukin hujahti ohi, kun lauantai vierähti ensin töissä ja sitten shoppaillen kaupungilla anopin ja kullan kanssa ja sunnuntaina anoppi lähti kotiaan kohti. Käytin lauantaina muuten aivan liian paljon rahaa itseeni, mutta en kadu mitään. Ostin aivan ihanat kengät parilla kympillä ja kaikenlaista vaatetta. Tuli tarpeeseen tuo shoppaus. Vaikka siis minähän olen aivan mahdoton shop-a-holic kun minut vaan päästää irti. Olikin vähän vaikea olla ostamatta mitään kun vielä sunnuntainakin käytiin kaupungissa ja kierreltiin Koskarissa. Mutta onnistuin pitämään näppini kurissa.

Nyt on jotenkin semmoinen vaihe menossa, että kaiken vapaa-ajan haluaa käyttää jotenkin kunnon rentoutumiseen ja akkujen lataamiseen. Minulla tähän tarkoitukseen toimivat parhaiten tunnelmalliset valot.



 

Myös kahdesta karvapalleroisesta saa kummasti lisäenergiaa. Meidän ihanat kollipojat Nuutti ja Veeti nimittäin piristää synkimmänkin päivän. Ei siinä vain voi olla hymyilemättä kun pikkuinen Veeti tulee ja puksauttaa päällään kylkeen tai Nuutti kantaa suussaan pallon ja tipauttaa sen jalkojen juureen, jotta saisi leikkikaverin.
 
Veeti rökittää hiiriraasua.


Nuutti esittää Rockya.

Nuutin kanssa me usein nukutaan yhdessä päikkärit. Se tulee yleensä kainaloon ja laittaa päänsä lähelle rintakehää. Ja jossain vaiheessa se kuolaa siihen. Niin tyytyväinen se on. Ja kyllä muuten Nuutin kanssa nukuttaa hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti