sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Virkattua vapaapäivää

Tänään on ollut mahtava päivä. Olen oppinut virkkaamaan kukan! Etsin netistä ohjeet ja löysinkin ihan kuvalliset. Ja sellaiset, jotka oli selitetty selkokielellä eikä sillä tavalla lyhennyksin ja vaikeita termejä käyttäen. En nimittäin semmoisista ymmärrä mitään. Oli hyvä, että joku oli tehnyt sellaiset rautalangalla väännetyt ohjeet, jotka tällainen rähmäkäpäläkin ymmärsi.



Tuo on siis ensimmäinen yritys ja se sentään näyttää kukalta! Aivan mahtava onnistuminen siis.

Tuon jälkeen tein vielä puna-keltaisen version. Hieman tietysti pitää tekniikkaa vielä hioa. Luultavasti teen terälehtiin liikaa pylväitä, koskapa ne tahtovat mennä hieman mutkalle. Tai sitten käsialani on vieläkin liian tiukkaa. Mutta epäilen enemmän ensimmäistä vaihtoehtoa. Samalla kun katselee rättikavalkadia telkkarista niin voikin tehdä uuden kukka-kokeilun.

Tänään tehtiin kullan kanssa myös kävelylenkki ihanan lumiseen ulkoilmaan. Matkalla huomasimme, että mehän asutaan Tampereen Jäätelötehtaan naapurissa! Ja meillä on suklaatehdaskin ihan parin kilometrin päässä. Aika makeella seudulla siis asutaan. Heh, heh.

Nämä pari vapaapäivää ovat tehneet kyllä hyvää. On saanut tehtyä rästiin jääneitä asioita. Tänäänkin saatiin siivottua koti putipuhtaaksi ja akut saa muutenkin latautua nyt. Onneksi vielä huominen on vapaata. Tiistaina sitten iltavuoroon.

1 kommentti:

  1. Niistä terälehdistä tulee kippuroita, kun on liian pieni koukku yhdistettynä liian paksuun lankaan. Minä epäilisin tätä mahdollisuutta.

    VastaaPoista