maanantai 9. marraskuuta 2009

Kirjoittelua sairauden keskeltä

Nyt ei oo paljoo jaksanu kirjotella kun oon lauantaista asti ollu kovassa kuumeessa ja kovien lihassärkyjen kourissa. Eli röhröh-tautihan se tuli kyläilemään. Eikä meinaa millään helpottaa. :(

Mutta jotta emme vaipuisi synkkyyteen niin ajattelin hehkutella sellaista loistavaa animaatiota nimeltään Mary & Max. Katsoimme sen eilen ja tykkäsin siitä tosi paljon. Se kertoo 8-vuotiaasta australialaisesta Mary -tytöstä, joka päättää ihan randomilla valita jonkun henkilön New Yorkista, jolle alkaa kirjoittaa kirjeitä. Kirjekaveriksi päätyy hieman tahtomattaan 44 -vuotias Max, joka on neuroottinen ylensyöjä. Monesti Maryn kirjeet aiheuttavat Maxille kovaa ahdistusta, mutta hän haluaa silti jatkaa kirjoittelua Maryn kanssa. Mutta enempää en kerro, jotten paljasta liikaa. Kannattaa ehdottomasti katsoa. Tämä on aivan mahtava animaation aikuisille, mutta sisältää kyllä aika ronskia (mustaa ja toisenlaistakin) huumoria. Että jos vain huumorintaju kestää niin kannattaa vilkaista.

Mutta nyt ei vaan jaksa kirjottaa enempää. Koitan täällä parantua ja kerätä voimia. Koittakaa olla saamatta röhröh-tautia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti