lauantai 21. marraskuuta 2009

Kiva viikonloppu!

Elämä tuntuu alkavan rullailla taas hienosti eteenpäin. Eilen oli tosi kiva päivä, kun sain tietää pääseväni töihin. Ainakin pariksi viikoksi on vuorot tiedossa ja katsellaan jatkoa niiden jälkeen. Lisäksi pääsin vihdoin kampaajalle, joka loihti hiukset taas hienoon kuosiin. Nyt kehtaa näyttäytyä ihmisten ilmoilla ja kehtaa tehdä töitäkin ilman, että vetää paperipussin päähän. Eilen oli myös meidän saunavuoro ja tietenkin saunassa täytyy nautiskella saunajuomia. Ostettiin pari peliäkin PS3:lle: Spiderman 3 ja Civilization revolution. Tuo jälkimmäinen on tosi kiva peli vaikka en olekaan ihan varma, olenko tajunnut sen ihan kokonaan. Mutta hyvin onnistui ainakin eilen sivilisaation rakentaminen. Omasta mielestäni minä vaan painelen nappuloita ja se peli menee, miten menee.

Tänään ihmettelin sitä, kun ulkoa alkoi kuulua mahdoton pauke. Hetki meni tajutessa, että sehän on ilotulitusta. Miksi ihmeessä Tampere ilotulitti tänään? Syy ei selvinnyt ainakaan Aamulehden sivuilta. Jos joku fiksumpi tietää, että miksi, niin saa ilmoitella minulle. Muuten se jää häiritsemään.

Voisin myös antaa hyvän leffatärpin. Tänään tuli telkkarista Salainen ikkuna. Se on tooooodella hyvä elokuva (jo pelkästään senkin takia, että siinä pääosaa näyttelee Johnny Depp) ja juoni on hyvin ovelasti rakennettu. Se perustuu Stephen Kingin samannimiseen kirjaan. Suosittelen kaikkia ehdottomasti katsomaan elokuvan. Se on niin huippu! Ja loppuratkaisu on erittäin odottamaton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti