perjantai 6. marraskuuta 2009

Suski esittäytyy

Heipä hei!

Täällä blogia kirjoitteleepi 22 -vuotias tyttö Tampereelta. Tänne kirjoittelen lähinnä omaksi ilokseni, mutta mukavahan se on, jos joku muukin löytää täältä mukavaa ajanvietettä ja lukemista. Otan tämän kirjoittelun samalla myös treeninä, koska tykkään kirjoitella muutenkin ja nyt muitten kiireitten takia on kaikenlainen kirjoittaminen ruostunut kokonaan. Jospa se tämän myötä lähtisi taas rullaamaan. Tykkään kovasti kissoista, jazzista, lumisateesta, valokuvaamisesta, violetista, hassuttelusta, keltaisesta, kengistä, koruista, joogasta, kuplavolkkareista, vanhoista elokuvista, Audrey Hepburnista, kirjoittamisesta, valkoviinistä, lukemisesta, kylpyankoista... Ja vaikka mistä muusta!

Innostun myös helposti uusista asioista ja tulen hyvälle mielelle nähdessäni jotain todella kaunista tai söpöä. Tykkään myös havainnoida ympäröivää maailmaa ja seurailla kanssaihmisten tekemisiä ja keskinäisiä keskustelunaiheita. Ehkäpä kirjaan havaintojani myös tänne.

Audrey Hepburnin sanojen myötä toivotan kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa!

“For beautiful eyes, look for the good in others; for beautiful lips, speak only words of kindness; and for poise, walk with the knowledge that you are never alone.” 




1 kommentti: